Om mig

Vivi Aakjær er opfinder, bestyrelsesmedlem af www.ifia.com, medstifter af Opfinderforeningen.dk
og direktør for Doubleloops.

Min virksomhed er delt op i tre områder, der tilsammen gør, at jeg kan skabe mig en indtjening baseret på min passion.

  • Opfindelser. Jeg udvikler nye produkter, produktmodner dem og bringer dem så langt, at en producent efterfølgende kan markedsføre og sælge dem.
  • Rådgivning. Jeg hjælper en række aktører med de forskellige faser i processen fra den gode idé, til produktmodning, produktion, markedsføring og salg. At få adgang til den viden, jeg har opbygget igennem mange år, har vist sig at have en høj værdi.
  • Foredrag & workshops. Mange mennesker vil gerne vide mere om det at være opfinder og arbejde med innovation. Med min foredragsvirksomhed kommer jeg ud til mange mennesker, som enten er i gang med at kommercialisere en ide, eller som har en drøm om at gøre det. Når jeg fortæller om mine erfaringer, de tendenser jeg ser, og hvordan jeg ville gøre tingene i dag med den erfaring jeg har, så oplever jeg ofte, at folk efter nogle måneder fortæller mig, at det var mit foredrag, der gav dem det sidste spark i den rigtige retning.

Gwiin og EUWIINs Prisuddeling i London den 12- 14. okt

Vivi Aakjær, modtog i uge 42 i London en international pris for sit store arrangement med at fremme kvindelige opfindere.

Udgivelser

Vækst og Forretningsudvikling Uddrag af artikel trykt i Vækst og Forretningsudvikling:

Member of General Assambly