Jeg er hverken rød eller blå, men jeg har viden

Som medstifter af www.opfinderforeningen.dk og som opfinder kæmper jeg for opfindere.
En ting er at få gode ideer, noget andet er at få dem kommercialiseret.

EU PATENTDOMSTOLEN

Danmark lever af innovation og viden. Vore opfindelser skal beskyttes, hvis vi også vil tjene penge i fremtiden.

EU Patentdomstolen betyder:

  • Du og dine børn får muligheder frem for begrænsninger. Den gode idé kan beskyttes i et stort marked – nemt og billigt. Dine børn skal ikke rejse til USA for at tjene på deres kreativitet.
  • Vi når længere i fællesskab. Med domstolen får vi fælles spilleregler – ligesom i fodbold. Dommerne skal følge de samme regler i alle lande. En karantæne gælder for alle lande.
  • På din arbejdsplads er der sikkert også folk med gode idéer, som kan udvikles til nye produkter og flere arbejdspladser.  De gode idéer kan være grundlaget for dit job i fremtiden – og naboens. Men kun, hvis det er billigt at få patent, og patentet så også holder i retten. EU Patentdomstolen sikrer en hurtig og effektiv behandling med virkning for alle landene. Uden patentdomstolen skal der føres retssag i hvert enkelt land på hvert sit sprog efter hver sine regler. Det er dyrt – meget dyrt!
  • Danmark giver afkald på en lille smule suverænitet – ligesom alle de andre lande. Til gengæld får vi en masse muligheder. Det er helt afgørende for, at vi kan bevare og udbygge vort velfærdssamfund. Vore børn og børnebørn skal også have det godt, når de bliver gamle!