Foredragsvirksomhed

Igennem årene har jeg afholdt en række foredrag og workshops rundt om i landet. Det er spændende at fortælle om livet som opfinder og fortælle om de muligheder som jeg ser på kort, på mellemlang og på lang sigt.

Et foredrag eller en workshop, bliver altid udviklet med udgangspunkt i den målgruppe, jeg skal tale for, samt den virksomhed eller de forsamlinger, som er udgangspunktet for foredraget.

For en opfinder, der lever af at skabe nye ideer, drejer det sig om konstant at udvikle det produkt, mine kunder køber og sikre, at de får en god oplevelse samt at de får løftet deres vidensniveau. Jeg skaber innovation gennem mine produkter og de tanker, jeg tænker.

Til mine foredrag berører jeg blandt andet emner som Skabelsen; fra idé til virkelighed. Hvordan er det at arbejde som opfinder? Hvor får man plads til kreativiteten i processen?

Hvis du vil vide mere om min foredragsvirksomhed eller du ønsker at booke mig, så skriv og fortæl lidt om virksomheden, hvilken målgruppe jeg skal tale for, og hvad formålet med dagen er.

Book her